Consular Signature Abilities

Model/varenr.: FSWF39

Signature Abilities belønner de mest dedikerede karakterer i Star Wars rollespil. Vis dine talenter og fordyb dig i eventyret med Star Wars: Force and Destiny Signature Abilities Deck! Dette dæk inkluderer alle de kort, du har brug for for at holde styr på dine Signature Abilities og deres opgraderinger. Med disse kort i hånden kan du bruge mindre tid på at undersøge dine muligheder og mere tid på at opleve spændingen ved livet i Star Wars-universet.

Mestrer Consulars forbindelse til styrken med den Consular Signature Abilities Deck til Star Wars: Force and Destiny rollespil. Dækket leveres med atten talentkort, der dækker de Consular Signature Abilities: Much to Learn og Unmatched Negotiation. Disse kort er designet til at hjælpe spillere og GM'er med øjeblikkelig adgang til detaljerne i disse fantastiske evner i det øjeblik, de er nødvendige, med tematisk kunst til at fordybe alle i en galakse langt langt væk.

Hvert Specialization Deck indeholder:

  • 2 cover kort (inklusiv en reference gide)

  • 18 talent kort

Dækket er ikke et selvstændigt produkt, og kræver en Force and Destiny Core Rulebook for at kunne bruges fuldt ud.

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 1 x Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

99,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,05 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: