Morbheg Knights

Model/varenr.: GW91-77

Morbheg Knights er uhyggelige, makabre kavalerer, blandt de stolteste og dygtigste af ethvert hofs mordant-krigere. De kæmper på toppen af de halvt levende nightshriekers, monstrøse rovdyr, der nedstammer fra ur-flagermusen Morbheg, hvis kaglende skrig påfører alle, der er uheldige nok til at høre dem, en gnavende galskab.

Dette plastiksæt i flere dele bygger tre Morbheg Knights, det mareridtsagtige lædervingede kavaleri fra Flesh-eater Courts. Disse uhyggelige outridere suser hen over slagmarken med frygtindgydende hastigheder og angriber fjender med uhyggelige lanser, før deres modbydelige nightshrieker-gangere flår alle overlevende fra hinanden. Du finder også komponenter til at bygge en hornblæser-musiker, en fanebærer, der vifter med et flag af flået hud, og en Champion of Morbheg med en unik, uhyggelig hovedbeklædning, en nightshrieker med kraniehjelm og et riddersværd.

Sættet tilbyder masser af udskiftelige kosmetiske muligheder for at sikre, at dine kannibalske kavalerer ser unikke ud på slagmarken - inklusive fem flagermusehoveder til nighthriekers, otte hoveder til ghouls og seks forskellige skjolde dekoreret med knogler, flået hud og andre grusomme trofæer.

Dette sæt indeholder 89 plastikkomponenter og 3x Citadel 75x42mm Oval Bases. Miniaturerne leveres umalede og kræver samling.

315,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,18 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: