Battletome: Flesh-eater Courts (2nd Ed)

Model/varenr.: GW91-29-60

Bundet af deres kongers vanvid, iler flesh-eater-hoffene over landene for at søge deres næste morbide fest.

Battletome: Flesh-Eater Courts er den omfattende vejledning til at samle og spille de kannibalistiske monstrøsiteter fra Flesh-Eater Courts. I trods for en dyb vildfarelse tror disse uskyldige tjenere af døden at være ædle riddere og krigere - i stedet er de primitive, degenererede døde.

I denne 88-siders hardback-battletome lærer du flesh-eater-hoffenes historie i de dødelige realms, fra deres langt tabte oprindelse som ædle hof, gennem deres hårdtkæmpede kampe i sjælkrigene, alle illustreret med mørk og overdådig kunst. Du vil opdage, hvordan deres underlige samfund virker - en uhyggelig pastiche af mægtigt hofligt liv med et tydeligt makabert twist. Battletome fortsætter med at dække, hvordan Flesh-eater Courts går i krig, fremvist af flere tematiserede warscroll bataljoner og alle krigsskærer, der er nødvendige for at markere en hær af kannibaler på bordpladen - fra rækker af Crypt Ghouls til tårnhøje monstrosities som Royal Zombie Dragon.

Du kan tilpasse din flesh-eater Courts Army med et væld af troværdigheds evner, herunder regler for forskellige Grand Courts, som giver dig mulighed for at dedikere dine mordants til en af ​​de legendariske Flesh-eater Court kongeriger.

Battletome: Flesh-eater Courts giver dig mulighed for at tilpasse dine champions med et udvalg af uhyggelige genstande, samt en blodfikseret magi lore, der giver dig mulighed for at forbedre din enheds mørke styrke. De inkluderede Path to Glory regler og skræddersyede missioner er perfekte til at lære din hærs regler, mens for samlere, et udstillingsvindue af smukt malede miniaturer, alternative farveskemaer og malerietips er fantastiske til at inspirere din egen hær.

Denne bog indeholder:
- 13 warscrolls, 3 Endless Spell warscrolls og en krigsskroll til Charnel Throne terrain stykket.
- 9 warscroll bataljoner, der belønner tema hærer med særlige regler
- Lore of Madness - et specielt sæt magiordninger til flesh-eater Courts Wizards
- Baggrund, troskabsevne, kommandostræk og magtgenstande til hver af følgende Grand Courts: Morgaunt, Hollowmourne, Blisterskin og Gristlegore
- Et galleri af smukt malede Citadel miniaturer for at inspirere dit eget arbejde
- Pitched Battle-profiler for alle enheder

Hvis du søger at erobre Mortal Realms med mørk magi, uhyggelige tricks og vold, er dette hæren for dig!

259,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,589 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer