Grundspil

Wrong Chemistry

Model/varenr.: MCG001

KONCEPTET: Forskere i et laboratorium forsøger at skabe nye grundstoffer, og de gør det helt forkert! I Wrong Chemistry (W.C.) skal du ændre et molekyle for at skabe nye grundstoffer ud af det. Et sjovt spil, der er let at lære, men svært at mestre, med sjove referencer til de rigtige grundstoffer fra det periodiske system.

SPIL: Spillerne går på skift en runde, hvor de forsøger at ændre brikkerne på spillepladen, så de får samme form som de kort, de har på hånden. Kortene repræsenterer nye elementer, som spillerne opdager, og når brættet har den rette form, afslører spilleren fra sin hånd det element, han/hun opdagede, og føjer kortet til sin bunke med optjente point.

SPILAFSLUTNING: Spillet slutter, når en spiller ikke længere kan trække flere kort. Vinderen er den spiller, der har flest point eller, i tilfælde af uafgjort, den spiller, der har opdaget flest grundstoffer, som står ved siden af hinanden i grundstoffernes periodiske system (stole medfølger ikke).

Mekanik: Action Point Allowance System, Modular Board, Hand Management
Wrong Chemistry blev kåret af Family Review Center som årets produkt og blev nomineret af Games Magazine som det bedste familiespil i 2014.

Komponenter:

1 blå central heks
5 gule sekskanter
5 hvide træskiver
4 sorte træskiver
2 hjælpekort
52 elementkort
Flersproget regelbog

Min. Antal Spillere: 2
Max. Antal Spillere: 4
Alder: 8+
Spilletid: 15-30 min
119,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,399 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: