Wooly Whammoth

Model/varenr.: SND0068

For at fodre din forhistoriske klan skal dine stammes borgere tvinge mammutter over siden af ​​en klippe. Men pas på, at du ikke synker ned i en mudderpøl, bliver trampet ned af en mammut - eller løber ud over klippen selv. Du skal forsøge at finde ud af, hvad dine modstandere kunne tænkes at gøre og derved manøvrere dem til at få skade, indtil at en stamme fremstår som sejrrig.

Brætspillet Wooly Whammoth har identiske otte-korts hænder, hvor hvert kort viser et antal felter, der skal flyttes - men man flytter sig det samlede antal felter, for alle kort der bliver spillet. Nogle kort har modifikationer til at bremse eller sætte ekstra fart på din egen huleperson - for at komme ud af synkronisering med de andre. Det vil hjælpe dig med at overleve og sende dem over kanten af klippen. Du optjener Mammoth Meat når de uldne dyr falder ned fra klippen og du står tæt nok på - det tager seks Meat tokens at vinde. MEN for at genopfylde din hånd, skal du spise et kød i en dejlig afbalancerende handling.

Din personlige spilleplade ændrer sig efter hver succesfulde jagt, og ændrer dermed betingelserne og længderne de enkelte spillere skal gå for at score en Mammoth.

Selvfølgelig er det også muligt at vinde ved at eliminere alle dine modstanders stammespecialister ved at tvinge dem til tjærehuller, knuse dem under mammutter eller sende dem flyvende ud over klippen. Det er et brætspil, hvor du skal udtænke din modstander i et spil om forhistorisk overlevelse.

 

Spillere: 2-4

Alder: 8+

Tid: 20-30 min

Sprog: Engelsk

249,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,94 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer