Grundspil

Welcome to the Dungeon

Model/varenr.: 51234

Welcome to the Dungeon - først udgivet som Dungeon of Mandom - er et push-your-luck dungeon delve, hvor 2-4 spillere skiftes til at udfordre hinanden til at gå ind i en dungeon med mindre udstyr, end de starter med, mens de fylder dungeonen med monstre. Spillerne kan vinde spillet ved at vinde 2 runder eller blive elimineret fra spillet ved at tabe 2 runder. Hver spiller har et 2-sidet spillerkort, der har en hvid og en rød side. Den første sejr trykker på spillerkortet, og det første tab vender kortet om til den røde side. Ved 2. tab vender spilleren kortet tilbage i æsken.

Spillet spilles i runder. Spilleren opstiller sin basiskarakter og alt det udstyr, den er udstyret med. Dette repræsenterer hver spiller som en fuldt udstyret dungeon delver.

Hver runde kan startspilleren (den person, der sidst udfordrede dungeonen, eller den sidste spiller, der var i en dungeon) vælge at trække et kort fra monsterbunken eller springe sin tur over.

Hvis de vælger at trække et kort, kan de gøre en af to ting: (1) beholde det og fjerne et udstyr, eller (2) lægge det med billedsiden nedad i fangekælderen. Ved at placere den med forsiden nedad i fangehullet oprettes fangehulsspillet, og fangehullet fyldes med monstre, som udfordreren skal møde senere. Hvis man vælger at springe sin tur over, kan man ikke deltage i resten af runden. Når der kun er én person tilbage, efter at alle de andre spillere har passeret deres tur, bliver denne spiller udfordreren og må gå ind i fangehullet kun med det udstyr, han har.

Spilleren vender derefter kort fra dungeon-stakken og kæmper mod monstrene derinde. Noget udstyr gør, at man kan neutralisere fjendens skade eller modstå den ved at øge sine HP. Hvis spilleren overlever fangekælderen med mindst 1 HP, vinder han den runde. Hvis ikke, taber de. Spillerne blander derefter alle kortene igen for at lave et nyt monster deck og genudstyre alt udstyret for at starte en ny runde.

Spillet slutter, når nogen har vundet to gange, eller en spiller er sidste mand tilbage.

Welcome to the Dungeon indeholder fire forskellige sæt karakterkort, mens Dungeon of Mandom kun har en enkelt karakter.


Indhold:
- 13 monster cards
- 28 tiles
- 4 player aids
- 8 success cards
- 1 regelbog

Min. Antal Spillere: 2
Max. Antal Spillere: 4
Alder: 10+
Spilletid: 30-60 min
Sprog: Engelsk
119,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,242 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: