Grundspil

Visitor in Blackwood Grove

Model/varenr.: MFLS01VI

Et rumskib styrter ned i Blackwood Grove, og Kid er den eneste, der ser det. Føderale agenter jagter signalet, men ingen kan komme i nærheden af fartøjet på grund af dets knusende kraftfelt. Hvorfor kan nogle objekter passere igennem det, mens andre bliver afstødt? Den Besøgende gemmer sig i fartøjet og håber, at Kid kan finde ud af reglen før agenterne og hjælpe den med at flygte. Agenterne vil dissekere den besøgende og beholde skibet.

Visitor in Blackwood Grove er et asymmetrisk, induktivt ræsonnerende spil med to mod mange, hvor én spiller - den besøgende - opfinder en hemmelig regel som "Ting, der indeholder metal" for at afgøre, hvilke genstande der kan passere gennem kraftfeltet. De andre spillere - Agenterne og Knægten - forsøger at regne reglen ud ved at se, hvilke genstande der passerer gennem kraftfeltet, og hvilke der ikke gør. Agenterne tester i al hemmelighed kort fra deres hænder for at finde ud af, hvad der passerer reglen, og hvad der ikke gør. The Kid forsøger at forudsige, hvilke kort der vil passere reglen, og hun opbygger tillid til den besøgende, hvis hun har ret.

Barnet og den besøgende er på et hold - hvis den besøgende laver en regel, der er for nem, vil agenterne løse den først, og han vil tabe. Hvis den besøgende gør reglen for svær, vil ingen være i stand til at løse den, og agenterne vil vinde. Hvis den besøgende laver den helt rigtige regel, vil drengen finde ud af det før agenterne, og både drengen og den besøgende vinder!

Min. Antal Spillere: 3
Max. Antal Spillere: 6
Alder: 8+
Spilletid: 5-15 min
Sprog: Engelsk
179,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,497 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: