Villagers

Model/varenr.: SIF00030

Du er grundlæggeren af ​​en landsby i middelalderen i årene efter pesten. Tabet af mange mennesker har skabt store problemer for de overlevende. Mange af de mennesker, som landsbyboerne plejede at stole på, for at få lavet vigtige ting som mad, husly og tøj, er væk. Håndværkerne befinder sig uden leverandører af råvarer, erhvervsdrivende har mistet deres kunder, og mange har mistet deres gårde og værksteder, da de undslap pesten.

Vejene er fulde af flygtninge, der søger en ny begyndelse. De kommer til dig i håb om at slå sig ned i dit land og tjene til livets ophold. Din kornfarm er det ideelle udgangspunkt for en landsby, der pålideligt leverer mad til de mange mennesker. Du skal vælge klogt, hvem tillader de at bosætte sig, da din mad og dine ressourcer er begrænsede.

Menneskerne på vejen har værdifulde og unikke færdigheder, men de stoler alle på mennesker med specifikke håndværk for at kunne arbejde. Råvarer, værktøjer og tjenester skal leveres af andre mennesker du finder på vejen.

Hvis du formår at finde mennesker, der kan arbejde sammen for at tjene penge, mens du øger dit madoverskud og kapacitet til at bygge nye huse, vil din landsby blive velstående.

Spillet kommer med en solo-tilstand, hvor en enkelt landsby bestræber sig på at trives på trods af den frygtede grevinde og hendes onde machination.


Spillere: 1-5
Alder: 10+
Tid: 30-60 min
Sprog: Engelsk

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 4 pakker Green - Standard American-sized Sleeves, 59 x 91 mm

209,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,83 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: