Vault Assault

Model/varenr.: IUG003

Vault Assault er et real-time "Cops & Robbers" terningspil, hvor spillerne skiftevis veksler mellem rollerne for Cops og Robbers; røverne vil forsøge at stjæle så meget løv som muligt, og politiet vil forsøge at arrestere røverne, inden de undslipper. Ved hjælp af deres eget sæt terninger vil røverne forsøge at stjæle den ædle diamant, tjene så mange penge som muligt fra sikkerhedsboksene og oplade deres flugtbiler.
Selvom de kan bruge gidsler til at holde politiet i bugt i en kort periode, skal de til sidst samle deres hold og flygte. I mellemtiden vil polerne bruge deres unikke terninger til at folde røvernes planer ved at indstille fælder for at sikre diamanten.
Derefter ruller de deres terninger og forsøger at færdiggøre mosaikker, der signaliserer færdiggørelsen af ​​hvert trin i heistet - fra energi tankning i donutbutikken, til at blive afsendt, omkringliggende banken og til sidst arrestere røverne, inden de undslipper.
Efter et bestemt antal runder slutter spillet, og spillerne tilføjer værdien af ​​deres pengeskabe sammen med de diamanter, de har stjålet.
Spilleren / holdet med det mest værdifulde lod vinder! Er du hurtigere end dine venner, eller vil grådighed og herlighed lande dig bag barer?

179,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,363 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: