Grundspil

Tokaido (Nordisk)

Model/varenr.: MDG906

I Tokaido er hver spiller en rejsende, der krydser "East sea road", en af de mest storslåede veje i Japan. Mens du rejser, vil du møde mennesker, smage gode måltider, samle smukke genstande, opdage fantastiske panoramaer og besøge templer og vilde steder, men i sidste ende, når alle er ankommet til vejens ende, skal du være den mest indviede rejsende - hvilket betyder, at du skal være den, der opdagede de mest interessante og varierede ting.

De potentielle handlingsområder i Tokaido er lagt ud på et lineært spor, hvor spillerne bevæger sig ned ad dette spor for at udføre handlinger. Den spiller, der er sidst på banen, tager en tur ved at bevæge sig frem på banen til den ønskede handling og udføre den, så spillerne skal vælge, om de vil bevæge sig langsomt frem for at få flere ture, eller om de vil bevæge sig hurtigere frem for at komme før de andre spillere til deres ønskede handlingspladser.

Handlingsfelterne tillader en række forskellige handlinger, der giver point på forskellige, men nogenlunde ens måder. Nogle actionområder giver spillerne mulighed for at samle penge, mens andre giver spillerne mulighed for at bruge disse penge til at få point. Andre handlingsrum giver spillerne mulighed for at deltage i forskellige sæt-samlinger, der giver point for at samle disse sæt. Nogle actionområder giver blot spillerne point for at stoppe på dem, eller giver spilleren en tilfældigt bestemt handling fra alle de andre typer.

Alle handlinger i Tokaido er meget enkle, og kombineret med et unikt grafisk design giver Tokaido spillerne en fredfyldt zen-stemning i spillet.

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 3 pakker Ruby - Mini European-sized Sleeves, 46 x 71 mm

Min. Antal Spillere: 2
Max. Antal Spillere: 5
Alder: 8+
Spilletid: 30-60 min
Sprog: Dansk, Norsk, Svensk
289,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 1,24 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: