Ticket to Ride USA, Core Game, Nordic

Model/varenr.: DOW7201S

Med et elegant simpelt gameplay kan Ticket to Ride læres på 3 minutter, mens spillerne skal træffe intense strategiske og taktiske beslutninger hver tur. Spillerne samler kort med forskellige typer togvogne, som de derefter bruger til at gøre krav på jernbaneruter i Nordamerika. Jo længere ruterne er, jo flere point tjener de. Yderligere point kommer til dem, der opfylder Destinationsbilletter - målkort, der forbinder fjerne byer; og til den spiller, der bygger den længste sammenhængende rute.

"Reglerne er så enkle, at de kan skrives på en togbillet - hver tur trækker du enten flere kort, kræver en rute eller får yderligere destinationskort", siger Ticket to Ride-forfatter Alan R. Moon. "Spændingen kommer af at være tvunget til at balancere mellem grådighed - at tilføje flere kort til din hånd, og frygt - at miste en vigtig rute til en konkurrent."

Ticket to Ride fortsætter i traditionen fra Days of Wonders brætspil i stort format med illustrationer og komponenter af høj kvalitet, herunder: et oversize brætkort over Nordamerika, 225 specialstøbte togvogne, 144 illustrerede kort og pointmarkører af træ.

Siden lanceringen og de mange efterfølgende priser er Ticket to Ride blevet BoardGameGeek indbegrebet af et "gateway-spil" - enkelt nok til at kunne læres på få minutter, og med nok action og spænding til at holde nye spillere involveret og i spillet hele tiden.

 

Dette er et Core game i Ticket to Ride serien.

 

Antal spillere: 2-5
I alderen: 8+
Spilletid: 30-60 minutter
Sprog: Dansk, Finsk, Norsk og Svensk

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 3 pakker Ruby - Mini European-sized Sleeves, 46 x 71 mm

299,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,328 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer