Ticket to Ride Map Collection 5: United Kingdom & Pennsylvania

Model/varenr.: DOW720123

Spillet indeholder et dobbeltsidet spillebræt med nye regler til brug med Ticket to Ride eller Ticket to Ride: Europe, hvor spillerne nu kan skabe toglinjer i Storbritannien og Pennsylvania.

Pennsylvania-delen af denne kortsamling tilføjer en delemekanisme til det grundlæggende TtR-spil. Hver gang en spiller færdiggør en rute, kræver han en andel af et af de selskaber, der er afbildet ved siden af den pågældende rute. Ved spillets afslutning modtager den, der har flere aktier i et selskab end alle andre spillere, point som belønning.

Den britiske halvdel af denne kortsamling introducerer begrebet teknologi i TtR. Ved spillets start kan spillerne kun bygge en- og to-togsruter og kun i England. Ved at bruge jokerkort får spillerne mulighed for at bygge ruter med tre tog eller mere, og de kan desuden bygge færger over vandet eller bygge togruter i Skotland, Wales og andre steder. Spillerne kan også købe bonuskort, der giver dem mulighed for at score ekstra point for at foretage visse handlinger i løbet af spillet.

 

Dette er en udvidelse, og kræver et core game af Ticket to Ride.

 

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 3 pakker Green - Standard American-sized Sleeves, 59 x 91 mm

Min. Antal Spillere: 2
Max. Antal Spillere: 5
Alder: 8+
Spilletid: 30-60 min
Sprog: Dansk, Norsk, Svensk, Engelsk
299,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,493 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: