Ticket to Ride Map Collection 2: India & Switzerland

Model/varenr.: DOW720114

Days of Wonders Ticket to Ride Map Collection er en serie udvidelser til Alan R. Moons Ticket to Ride, hvor hver udvidelse indeholder et dobbeltsidet spillebræt og destinationskort samt regler for de pågældende steder.

Ticket to Ride Map Collection: Volume 2 - India & Switzerland præsenterer spillerne for to scenarier:

 - Indien fra Ian Vincent - På denne spilleplade for 2-4 spillere kan en spiller ud over at score point for at gøre krav på ruter og udfylde billetter også score point på to andre måder. For det første får spilleren med den længste sammenhængende togvej en bonus på ti point. For det andet scorer hver spiller bonuspoint for at forbinde byerne på en eller flere billetter med to forskellige ruter. De første to af disse billetter giver fem ekstra point hver, og de næste tre giver ti point hver for en maksimal bonus på 40 point.

 - Schweiz fra Alan R. Moon - Dette er et genoptryk af Ticket to Ride: Schweiz, der første gang blev udgivet i 2007. Denne spilleplade er kun for 2-3 spillere. I stedet for kun at forbinde byer, forbinder nogle destinationsbilletter en by med et land eller et land med et af de lande, der omgiver Schweiz; en spiller, der udfylder en sådan billet, får den højeste pointværdi, som hun er kvalificeret til. I modsætning til de fleste andre TtR-spil fjernes de kasserede billetter fra spillet i stedet for at blive lagt tilbage i billettestakken. Desuden kan lokomotiver kun bruges til at bygge tunneler.

 

Dette er en udvidelse, og kræver et core game af Ticket to Ride.

 

 

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 3 pakker Green - Standard American-sized Sleeves, 59 x 91 mm

Min. Antal Spillere: 2
Max. Antal Spillere: 4
Alder: 8+
Spilletid: 30-60 min
Sprog: Engelsk
219,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,101 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: