Udvidelse

Ticket to Ride: Europa 1912

Model/varenr.: DOW720111

Opgrader din billet med spændende nye ruter til de store jernbanedestinationer i Europa, og tilføj nyt gameplay til alle versioner af Ticket to Ride med Warehouses and Depots!


Udvidelsen Ticket to Ride Europa 1912 til Ticket to Ride-serien indeholder 101 destinationsbilletter - de 46 originale billetter plus 55 nye billetter, der muliggør 3 nye varianter af Ticket to Ride Europa-kortet: Europa udvidet, som tilføjer 19 nye ruter til de oprindelige 46; Europas storbyer med billetter til 9 europæiske storbyer; og Mega Europa, som bruger alle de nye ruter samt de 46 oprindelige destinationsbilletter.


Denne udvidelse introducerer også Warehoues og Depots - nye spilleregler og brikker, der skaber et ekstra strategisk lag og kan spilles med alle Ticket to Ride-kortene. Togdepoter af træ placeres på byer, som hver spiller vælger. I løbet af spillet vil hver spillers pakhus akkumulere togkort, og de, der har fremsynethed, smart timing eller bare held til at bygge en rute til et depot, kan stikke af med en håndfuld togkort. Depotplacering og dygtig pakhustaktik bliver en vigtig del af en vindende Ticket to Ride-strategi!

 

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 3 pakker Green - Standard American-sized Sleeves, 59 x 91 mm

Min. Antal Spillere: 2
Max. Antal Spillere: 5
Alder: 8+
Spilletid: 30-60 min
Sprog: Engelsk
129,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,296 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: