Grundspil

Take a Train

Model/varenr.: 105741

Take a Train er et familiespil for to til seks spillere fra 8 år og opefter. Målet med spillet er at øge din formue ved hjælp af smarte investeringer i rullende materiel.

Spillerne påtager sig rollen som investorer, der mødes på lokomotivauktionen og forsøger at købe det bedste af de auktionerede jernbanekøretøjer. Lokomotivkort er dog ikke de eneste, der kan købes, for investorerne konkurrerer også om de mest værdifulde jernbanevogne.

Spillet spilles i tre runder, som hver består af to faser. I den første fase byder spillerne på lokomotivkort. Auktionstypen i hver runde bestemmes ved at trække en af de seks auktionsbrikker. Når spillerne byder på lokomotivkort, skal de ikke kun være opmærksomme på prisen, men også på den multiplikator, der er placeret på kortet (jo højere, jo større er den potentielle fortjeneste) samt lokomotivets hastighed. Når alle spillerne har købt tre lokomotiver, starter anden fase. I denne fase sætter de vogne på deres lokomotiver. De træffer også et valg: enten at tage et af de åbne vognkort og sætte det på et af deres lokomotiver, at melde pas og ikke tage noget kort, eller at betale for at få lagt nye kort på bordet og først derefter beslutte, om de vil tage en af de tilgængelige vogne.

Runden er slut, når et af en spillers lokomotiver har fået sin femte vogn tilkoblet. Derefter summerer alle spillerne overskuddet. Hver spiller lægger værdien af de vogne, der er knyttet til lokomotivet, sammen, og derefter ganges den opnåede score med lokomotivets multiplikator. Denne proces gentages for hvert af lokomotiverne. De tjente penge kommer ind på spillerens konto. Efter tre runder lægger alle spillerne deres optjente penge sammen. Den spiller, der har tjent flest penge, vinder.

Take a Train er et underholdende og spændende spil, som giver alle mulighed for at føle sig som en jernbanemagnat.

 

Min. Antal Spillere: 2
Max. Antal Spillere: 6
Alder: 8+
Spilletid: 30-60 min
Sprog: Engelsk
139,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 1,007 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: