Sprawlopolis

Model/varenr.: SPR

Trykluftshammeren larmer, lastbiler bipper, motorer brøler, lyden af byggeriet er overalt. Sprawlopolis vokser og DU er ansvarlig for det hele. Det sidste team af planlæggere kunne ikke kapere det, så har byen vendt sig til dit hold. Hvis nogen kan gøre denne lille by til et blomstrende by centrum, er det dig!

I Sprawlopolis arbejder 1-4 spillere sammen for at opbygge en ny by fra bunden af. Ved kun at bruge 18 kort og et variabelt scoringssystem er spillet aldrig det samme to gange. Hver tur spiller spillerne 1 kort fra deres hånd til den voksende by og prøver at score så mange point som muligt. Spillere bliver nødt til at kommunikere og planlægge uden at afsløre deres egne kort for mest effektivt at udvikle store områder i hver af de 4 zonetyper. Vær dog opmærksom på, at byen hader at betale for vedligeholdelse af veje, så hver vej vil koste dig point i sidste ende. Når alle kort er placeret, slutter spillet, og spillerne ser, om de har lavet en dynamisk genereret minimums score for deres spil.

Kan du imødekomme embedsmandenes krav, arbejde med dine medplanlæggere og opbygge det ultimative vidunder by? Det er tid til at finde ud af det!

Antal spillere: 1-4
I alderen: 8+
Spilletid: 15-20 minutter
Sprog: Engelsk

79,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,089 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: