Small World Realms

Model/varenr.: DOW790011

De kejserlige troldmænds kort er kendt for deres fremragende kartografi og beskriver selv de mest obskure huler og hemmelighedsfulde racer i Small World. Men den store katastrofe (Mystic Orcs på spil?) rystede landskabet, trak grænserne op og skabte nye riger, der skulle udforskes i hele verden ...

Small World Realms indeholder snesevis af puslespilslignende geomorfiske terrænregioner og et dusin nye scenarier, herunder øjeblikkelige klassikere som The Rusted Throne og A Game of Gods. Spillerne kan også kombinere terrænet kreativt for at bygge deres egne tilpassede kort og scenarier, hvilket gør Realms til den definitive værktøjskasse til at bygge verdener for både Small World- og Small World Underground-fans.

Small World Realms indeholder 48 geomorfiske terrænfliser: Hver region svarer til en af de terræntyper, der først blev introduceret i Small World (på den ene side) og Small World Underground (på den anden side). Disse brikker kan sættes sammen som et puslespil i utallige variationer, efter spillernes valg, eller sættes i overensstemmelse med et af de 12 tilpassede scenarier, der præsenteres i regelhæftet. De mange forskellige regioner, der er parret på disse sekskantede fliser, og de rotationer, der kan anvendes på hver enkelt flise, giver mulighed for uendelige variationer: Hvor to terrænplader, der ligger ved siden af hinanden, kan give spillerne naboområder med bakker i et spil, kan en mose pludselig dukke op i det næste scenarie med en simpel drejning af en flise.
Nogle fliser fra Small World Realms

Yderligere 22 bjerge, afgrundsdybe kløfter og bjergtoppe (bjerge på niveau 2), der hver er på størrelse med 1/3 af en terrænflise, giver endnu mere variation i Realms!

Så... Er du klar til at vove dig ud i Realms?

Antal spillere: 2-6
Alder: 8+
Spilletid:40-80 minutter
Sprog:  Engelsk

Dette er en udvidelse og kræver en af de to grundspil for at spille

229,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 1,171 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: