Silver Coin

Model/varenr.: BEISLVC

Din landsby vrimler med vilde varulve, som er repræsenteret af tallet på hvert af de kort, der udgør din landsby. For at slippe af med disse farlige fjender hurtigere end de omkringliggende landsbyer, skal du bruge dine beboers særlige evner og dit stærke hemmelige våben: en sølvmønt.

Kald til afstemning, når du tror, ​​du har færrest varulve, men vær forsigtig, da alle andre får endnu en tur til at redde deres egen landsby først ...

Silver Coin er et hurtigt og engagerende traditionelt kortspil med et varulv-twist! Alle starter spillet med fem kort, med forsiden nedad, hvor hver spiller kan vælge to af deres kort at se selv. Kortene er nummereret 0-13, hvor tallet viser hvor mange varulve karakteren på det kort tiltrækker, og hvert karakter (kort-nummer) har en anden speciel evne.

Efter en tur trækker du deckets øverste kort eller discard bunken og discarder det enten for at bruge kortets evne (men kun hvis det kom fra bunken), kasserer det uden at bruge evnen (ditto) eller udskifter et eller flere af dine kort med billedsiden nedad for dette kort; Du kan kun udskifte flere kort, hvis de har det samme nummer, og du skal afsløre kortene for at bevise dette, idet du bliver straffet, hvis du tager fejl.

Silver Coin kan spilles som et enkeltstående spil eller kombineres med andre spil i Silver-serien fra ​​Bézier Games. Hver version af spillet har forskellige kort-evner og en anden Silver Token feature.

Antal spillere: 2-4
I alderen: 8+
Spilletid: 30-60 minutter
Sprog: Engelsk

199,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,34 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer