Second Chance

Model/varenr.: LPFI7464

I dette brætspil starter hver spiller med et 9 × 9 gitter, som de skal udfylde så fuldstændigt som muligt. For at begynde spillet modtager alle et forskelligt kort med en startflise og markerer dets rum på deres gitter.

Hver tur afsløres to kort med motiver, og hver spiller vælger et af dem og markerer derefter firkanter på deres personlige gitter, der matcher formen på billedet, der vises på det valgte kort. Flere spillere kan vælge det samme kort. Hvis en spiller ikke kan sætte en af ​​de afslørede figurer i deres gitter, får de en anden chance og afslører et kort fra bunken - kun for dem. Hvis de kan passe denne form i deres gitter, fortsætter de normalt i næste runde; ellers er de ude af spillet.

Spillet slutter, når alle spillere er røget ud, der ikke er flere kort, eller en spiller har fyldt deres gitter fuldstændigt. Hvis nogen har fyldt deres gitter fuldt ud, vinder de. Hvis alle spillere er blevet elimineret, eller der ikke var flere kort tilbage, vinder den, der har færrest tomme pladser tilbage.

Antal spillere: 1-6
I alderen: 8+
Spilletid: 10-15 minutter
Sprog: Dansk, svensk, norsk og finsk

139,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,275 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer