Saboteur, Engelsk

Model/varenr.: SBDK1030

Spillerne er i dette kortspil dværge. Som minearbejdere er de i en mine på jagt efter guld. Pludselig svinger en hakke ned og knuser minelampen. Sabotøren har slået til. Men hvem af ​​spillerne er sabotørerne? Vil du finde guldet, eller vil sabotørernes fjendtlige handlinger føre dem først til det? Efter tre runder vinder spilleren med mest guld.

Ved hjælp af dværgkort tildeles spillerne deres rolle: enten minearbejder eller sabotør. Rollerne holdes hemmelige - de afsløres først i slutningen af ​​runden.

Startkortet og de tre målkort placeres på bordet, hver syv kort væk fra starten og et kort mellem hvert målkort. Målkortene placeres med forsiden nedad. Guldet er på et af målkortene, men ingen ved hvilket.

Spillere har kort i hånden. Efter en spillers tur skal han gøre en af ​​tre ting: placere et Path Cards i minen, spille et actionkort eller at skippe turen.

Path Cards danner stier, der fører til målkortene. Path Cards skal spilles ud for et allerede spillet Path Card. Alle stier pået Path Card skal matche dem på de allerede spillede kort, og Path Cards kan ikke spilles sidelæns.

Minearbejderne prøver at bygge en uafbrudt sti fra Start-kortet til et målkort, mens sabotører prøver at forhindre dette. De bør ikke prøve at være for indlysende om det, dog for ikke straks at blive afsløret

Actionkort kan placeres foran enhver spiller, inklusive en selv. Actionkort lader spillerne hjælpe eller hindre hinanden samt få information om målkortene.

Når en spiller har placeret et Path Card, der når guldet, er runden slut. Minearbejderne har vundet og modtaget kort med guldstykker som belønning.

Runden er også forbi, hvis guldet ikke kunne nås. I så fald har sabotørerne vundet og modtaget guldstykkerne.

Når guldkortene er uddelt, begynder den næste runde. Spillet er slut i slutningen af ​​tredje runde, hvor spilleren med flest guldstykker vinder.

Antal spillere: 3-10
I alderen: 8+
Spilletid: 30 minutter
Sprog: Engelsk

129,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,205 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer