Grundspil

Pandemic: Reign of Cthulhu

Model/varenr.: ZMG71140

Væsener af ældgammel ondskab, kendt som Old Ones, truer med at bryde ud af deres kosmiske fængsel og vågne op i verden. Alt, hvad du kender og elsker, kan blive ødelagt af kaos og galskab. Kan du og dine medforskere nå at finde og forsegle alle portaler i tide? Skynd dig, før du mister dig selv til vanviddet.

I Pandemic: Reign of Cthulhu vil du opleve det klassiske Pandemic-gameplay med et forfærdeligt twist, der får dig til at møde tolv Old Ones, som hver især truer verden med deres unikke kræfter. Når spillerne påtager sig rollen som efterforskere, der forsøger at forsegle en række portaler, før monstre af usigelig rædsel vælter ind i vores verden, er der selvfølgelig en høj risiko for, at efterforskerne mister deres eget sind.

I stedet for at helbrede sygdomme som i det originale Pandemic, forsegler spillerne portaler og lukker kulter ned i de klassiske New England fiktive byer Arkham, Dunwich, Innsmouth og Kingsport. Kan du og dine medforskere nå at finde og forsegle alle portaler i tide? Skynd dig, før du mister dig selv til galskab og den ondskab, der lurer under dine fødder...

Min. Antal Spillere: 2
Max. Antal Spillere: 4
Alder: 14+
Spilletid: 30-60 min
Sprog: Engelsk
349,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,047 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: