Machi Koro - 5th Anniversary Edition

Model/varenr.: PAN201821

Velkommen til byen Machi Koro. Du er lige blevet valgt til borgmester. Tillykke! Desværre har borgerne nogle ret store krav: job, forlystelsespark, et par ostefabrikker og måske endda et radiotårn. Et stor opgave, da byen i øjeblikket består af en hvedemark, et bageri og en enkelt terning.

Bevæbnet kun med din trofaste terning og en drøm, skal du vokse Machi Koro til den største by i regionen. Du skal indsamle indtægter fra udviklinger, bygge offentlige arbejder og stjæle fra dine naboers kasser. Bare sørg for at de ikke gør det samme for dig!

Machi Koro er et hurtigt spil for 2-4 spillere. Hver spiller ønsker at udvikle byen på sine egne vilkår for at fuldføre alle de vartegn, der er under opførelse, hurtigere end sine rivaler. På hans tur ruller hver spiller en eller to terninger. Hvis summen af ​​terningerne rullet svarer til antallet af en bygning, som en spiller ejer, får han effekten af ​​den bygning; i nogle tilfælde vil modstandere også drage fordel af din terning(ligesom du kan drage fordel af deres). Derefter kan en spiller med penge i hånden bygge et vartegn eller en ny bygning, der ideelt set tilføjer til byens rigdom på fremtidige sving. Den første spiller til at konstruere alle sine vartegn vinder!

Fejr femårsdagen for det klassiske bybygningsspil med denne nye udgave med flotte plastmønter, jumbo terninger og store kort.

Antal spillere: 2-4
I alderen: 10+
Spilletid: 30 minutter
Sprog: Engelsk

199,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,612 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: