Into the Black Forest

Model/varenr.: GCG012

Fyldt med magi og mysterium er Tysklands Black Forest et sted fyldt med legender, som ligger til grund for de klassiske eventyr, som vi alle sammen elsker. Mørke og fare lurer rundt om hvert hjørne, men de, der tør at komme ind i skoven og møde de udfordringer den har med kreativitet og snilde, vil komme ud på den anden side beriget for at have taget rejsen ... ind i Black Forest!

Spillet finder sted over 2-3 runder (afhængigt af antallet af spillere) med hver runde bestående af tre "møder" eller hænder. I spillet bruger hver spiller deres eget deck nummer 1-12, der viser fire skabninger, der vil hjælpe dem med at rejse gennem skoven: frø (1-3), egern (4-6), los (7-9) og ugle (10-12). Ud over dyrene på kortene har hvert dæk en unik fordeling af fire typer af magiske genstande: tryllestave, potions, tryllebøger og sværd.

I begyndelsen af ​​hver runde trækker spillerne seks kort fra deres personlige dæk og afslører tre kort fra det centrale encounter-deck. Encounters dirigerer spillet for hver hånd og giver et glimt af hvilke udfordringer, der ligger i de kommende runder. Spillerne skiftes til at spille et kort til en åben position omkring ydersiden af encounterkortet, hvor hver side scorer på en forskellig måde, når det er omringet. I bunden slår lave kort det høje kort og tager værdien af ​​det høje kort som point. Til venstre scorer det spillede kort kun dens værdi, hvis det passer til et af kortene, der er spillet ovenfor. På toppen slår det høje kort det lave kort og tager værdien af ​​det lave kort som point. På højre side af kortet kan spillerne hver spille et kort med forsiden nedad. De kan håbe på at imødekomme den unikke gevinsttilstand for kortet eller at bluffe for at snyde  de andre spillere og skaffe sig ekstra tid. Efter at have spillet tre hænder afsløres nye encounters, hvorefter spillerne vælger mellem deres resterende kort og de kort de lige har trukket op for at forberede sig til næste runde.

Into the Black Forest er et nyt klassisk kortspil, som er et udfordrende puslespil om kontrollere de kort man har på hånden bedst muligt, planlægning og træffe taktiske beslutninger. Kan du godt lide spil hvor det er muligt at bluffe dine modstandere n smule, så vil du elske at tage en rejse ind i Dark Forest!

 

Spillere: 2-4

Alder: 8+

Tid: 30-45

Sprog: Engelsk

149,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,25 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer