Gravity Superstar

Model/varenr.: SIT2548

På kanten af ​​det kendte rum konvergerer de mest berømte eventyrere på en mærkelig lille planet, der er unikt i stand til at tiltrække dyrebar stjernebrød med dens fyldende tyngdekraft. Disse eventyrere er der for at indsamle så meget af denne sjældne ressource, som de kan, mens deres rivaler konstant forsøger at stjæle det. Du er en af ​​disse superstjerner på en stræben efter rigdom, og du skal overvinde de gravitationsmæssige udfordringer, der er sat for dig!

Hvad der virkelig er original om Gravity Superstar er den måde, hvorpå spillernes bonde bevæger sig: Hver tur flytter de et eller to rum, så de er ramt af tyngdekraften, hvilket får dem til at falde, indtil de stoppes af en platform. Denne effekt er muliggjort ved at bænkene bliver brugt på bordet. Således bevæger de sig op (over hovedet), ned (under deres fødder), til venstre eller højre.

Under sin bevægelse kan en bonde samle stjerner (for at score point i slutningen af ​​spillet) eller afspille tokens (for at tage en anden på hinanden følgende tur) og udstød modstandernes bonde fra bordet.

Antal spillere: 2-6
I alderen: 7+
Spilletid: 15-30 minutter
Sprog: Engelsk

249,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,036 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: