Fireball Island - The Curse of Vul Kar

Model/varenr.: REO9100

Velkommen til Fireball Island! Du har måske hørt historier. Du har måske besøgt, da du var yngre. Måske så du endda en ildkugle omfavne en medrejsende i en skygge af helvede, der gør dig bange for at lukke øjnene om natten. Uanset hvad, velkommen tilbage! Det viser sig, at Vul-Kar ikke kunne lide at have sin perle stjålet vej tilbage da, så der er sket en vulkansk omvæltning, en eksplosion i vores slangebestand, vildtigerne, nye træer bøjede på at afslutte menneskelivet og biermermer overalt. Men rolig - vi har de bedste folk der arbejder på det.

Start din eventyrdag ved helikopteret. Sørg for at underskrive frafaldet, hvilket lovligt forpligter dig til at tage snapshots på tværs af øen. Du løber ned ad de mange stier og undgår risici hele tiden. På plus side kommer du til at holde hele den skat, du finder.

Fireball Island: Curse of Vul-Kar er en restaurering af det klassiske 1986-spil Fireball Island, der har en unik 3D-ø og et væld af marmor kaos. Denne nye version har en ø, der er endnu større end den oprindelige (og alligevel passer i en mindre boks) og flere marmor. Det er et familievægt spil til 2-4 spillere (5 med en udvidelse), der spiller om 30-45 minutter. Enkelt kortspil erstatter tilfældig roll-and-move af originalen, og sætets samling til skatte giver nogle interessante valg for spillere.

599,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 1,293 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer