Dreams of Tomorrow

Model/varenr.: GIRO5000

I brætspillet Dreams of Tomorrow skal du væve dine drømme sammen, så de bliver kraftfulde som muligt. Måske så kraftige at de kan manipulere verdenen?

Spillerne er drømmeingeniører, der prøver at redde deres nutid ved at sende drømme til fortiden. Længere drømmesekvenser, som er bedre forbundet, vil have en større chance for at komme igennem til drømmeren, men samtidigt er også drømme, der er mere effektive end andre. Drømmene kan også give drømmeingeniøren bestemte evner, så alle disse aspekter skal overvejes, når man vælger, hvilken slags drømmesekvens man vil oprette. Den sidste runde udløses, når en drømmeingeniør har tilføjet fem drømme til deres drømmesekvens.

Brætspillet har hurtige og engagerende ture: Hver tur involverer at flytte sig rundt på rondellen for at tage de handlinger de måtte ønske. Disse handlinger kan samtidigt resultere i at give ressourcer til de andre drømmeingeniører, så spillet flytter sig hurtigt!
Skiftende Rondel: Udnyt de drømmefragmenter, du har samlet for at manipulere rondellen til din fordel.


Behagelig nat vs frygtelig nat: Der er to måder at spille på: Behagelig nat, hvor spillerne foretager alle ændringer i rondel og frygtelig nat, hvor Night Mare kan forstyrre rondellen og tage handlinger uden for din rækkevidde.


Turene er hurtige, og spillerengagementet er høj, da der samles ressourcer på hver spillers tur. Skal du bruge dine ressourcer på at flytte hurtigt til de placeringer, du har brug for, eller vil du bruge dine evner til at komme derimod?

 

Antal spillere: 1-6
I alderen: 8+
Spilletid: 45 minutter
Sprog: Engelsk

199,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,435 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer