Cluedo

Model/varenr.: HAS20108

Det klassiske detektivspil! I Clue bevæger spillerne sig fra rum til rum i et palæ for at løse mysteriet: hvem har gjort det, med hvad og hvor? Spillerne får karakter-, våben- og lokationskort, efter at det øverste kort fra hver korttype er lagt hemmeligt i den fortrolige mappe midt på spillepladen. Spillerne skal bevæge sig til et rum og derefter komme med et forslag mod en karakter, der siger, at de gjorde det i det rum med et bestemt våben.

Spilleren til venstre skal vise et af de nævnte kort, hvis det er på spillerens hånd. Gennem deduktiv tankegang skal hver spiller finde ud af, hvilken figur, hvilket våben og hvilket sted der er i den hemmelige fil. For at gøre dette skal hver spiller afdække, hvilke kort der er på de andre spilleres hænder ved at komme med flere og flere forslag. Når en spiller ved, hvilke kort de andre spillere har på hånden, ved de også, hvilke kort der er i den hemmelige mappe, og så kan de komme med en anklage.

Hvis det er rigtigt, vinder spilleren, men hvis det er forkert, skal spilleren lægge kortene tilbage i mappen uden at afsløre dem og må ikke længere komme med forslag eller beskyldninger. Et godt spil for dem, der kan lide at ræsonnere og tænke over tingene.

 

Min. Antal Spillere: 2
Max. Antal Spillere: 6
Alder: 8+
Spilletid: 30-60 min
Sprog: Dansk
269,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,917 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: