Cóatl

Model/varenr.: COA01ENFR

Valget af den aztekiske ypperstepræst er nært forestående. For at bevise deres værdi og værd deltager kandidaterne i et ræs om prestige for at vinde gudernes gunst. Vil du være i stand til at lave de smukkeste skulpturer af slange rmed fjer (kaldet Cóatl), og skille dig ud og få adgang til den eftertragtede titel som ypperstepræst?

I Cóatl arbejder spillerne mod at bygge de smukkeste og mest værdifulde slanger. Slangerne, eller Cóatl, er konstrueret med et hoved, en hale og et antal kropssegmenter, hver lavet af farverig plastik. På en tur vil spillerne enten tage brikker fra hovedbrættet til deres personlige bræt eller arbejde på at konstruere en af deres Cóatls med de forskellige brikker, de har samlet.

Afslutningen af spillet udløses, når en spiller afslutter deres tredje Cóatl. Spillere får point for at opfylde målene, og den med flest udnævnes til den nye ypperstepræst!

Antal spillere: 1-4
I alderen: 10+
Spilletid: 30-60 minutter
Sprog: Engelsk og fransk

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 2 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

219,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: