Catapult Feud

Model/varenr.: ck_11

Byg dine volde, opstil dine tropper, lad dine katapulter, og brug din snedige taktik til at vinde dagen!

Krigen om gulvet er begyndt endnu en gang!

Catapult Kingdoms er et spil om den sidste person, der står tilbage. Dit mål er at slå alle din modstanders tropper ned!

Som general vælger du en af de to hære, enten Chaufort eller Cunningfields. Brug derefter dine klodser til at bygge et slot for at befæste dine tropper. Ved hjælp af din katapult affyrer du stenblokke i forsøget på at ødelægge din modstanders borg og vælte hans tropper. Når alle tropper fra en hær er væltet, er kampen slut. Den vindende hær skal have mindst én troppe stående oprejst.

Spillet spilles i en række runder. I løbet af en runde, startende med den yngste spiller, får alle en tur. Når alle spillere har haft deres tur, slutter runden. Man bliver ved med at spille runde efter runde, indtil der kun er én spiller med tropper på bordet. Hver spillers tur er inddelt i fire faser: Taktik, sigte, affyring og oprydning. Du udfører disse faser i rækkefølge og afslutter hver fase, før du går videre til den næste.

Advarsel! Dette er et spil om konstruktion/ødelæggelse af plastikklodser og figurer... IKKE din modstander, kæledyr eller mennesker, der letsindigt måtte passerer gennem slagmarken! Spil venligst fair og vær forsigtig med ikke at skade hinanden eller beskadige noget... bortset fra din modstanders forsøg på at bygge en uigennemtrængelig fæstning!

Antal spillere: 2
I alderen: 14+
Spilletid: 20-30 minutter
Sprog: Engelsk

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 1 x Blue - Square-sized Sleeves, 73 x 73 mm

299,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 1,4 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: