Grundspil

Canvas

Model/varenr.: CANVAS01

I Canvas spiller du som en maler, der deltager i en kunstkonkurrence. Spillerne skal samle kunstkort og lægge tre af dem sammen for at skabe deres eget unikke maleri. Hvert kort indeholder et kunstværk samt et sæt ikoner, der bruges, når der skal scores. Ikonerne afsløres eller skjules afhængigt af, hvordan spillerne vælger at lægge kortene sammen, hvilket giver et spændende puslespil. Malerierne får point baseret på et sæt pointkort, som skifter fra spil til spil. Når spillerne har skabt og scoret 3 malerier, slutter spillet.

Når det er din tur, kan du tage et kunstkort eller lave et maleri. Kunstkort vælges fra en række kort i midten af spillet. Hvert af disse kort har en omkostning forbundet med deres position. Når du har valgt et kunstkort, skal du betale dets omkostninger ved at placere en inspirationstoken på hvert af kortene til venstre for det. Hvis du ikke har nok inspirationsbrikker, må du ikke vælge det pågældende kort. Eventuelle poletter på det kort, du har valgt, gemmes til fremtidige runder. Kortet længst til venstre koster ingen inspirationstokens at tage.

Hvis du har tre eller flere kunstkort, kan du vælge at lave et maleri. Vælg 3 af dine kunstkort, arranger dem i vilkårlig rækkefølge, og giv dem point ved at sammenligne de synlige ikoner på dit maleri med pointbetingelserne.

Når alle spillere har lavet 3 malerier, slutter spillet.

Spilleren med flest point har vundet!Min. Antal Spillere: 1
Max. Antal Spillere: 5
Alder: 10+
Spilletid: 30-60 min
Sprog: Engelsk
279,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,88 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: