Bravest Warriors Co-operative Dice Game

Model/varenr.: CZE17680

I år 3085 kæmper fire teenagere-til-leje og deres venner gennem universet for at redde nuttede aliens og deres verdener.

I brætspillet Bravest Warriors Cooperative Dice Game tager du rollen som en af ​​Bravest Warriors eller en af ​​deres venner. Når I arbejder sammen, vil I forsøge at overvinde begivenheder og udfordringer ved hjælp af dine portaler og jeres specialevner. NOgle udfordringer i dette brætspil kræver forskellige symboler for at slå dem, og disse symboler findes på de tolv brugerdefinerede terninger, der er opdelt mellem spillerne. Hver spiller slår sine egne terninger, men når de først er rullet, samles terningerne sammen for at bruge dem, så godt I kan som et hold. Hvis I ikke slår , hvad du har brug for, kan du spille Portal-kort eller bruge din karakters særlige evner. Konverteringsportaler, Re-Roll Portals, Gift Portals og mere kan gøre forskellen mellem succes og fiasko.

Når I ikke klarer en udfordring, lider holdet en ulykke, og den placeres i Failed-bunken. Hvis I fejler fem udfordringer, taber I spillet. Hvis I løber tør for Portal-kort, taber I spillet. Hvis for mange Bravest Warriors bliver slået ud taber I spillet. Men hvis I scorer nok Sejrpoint eller kommer gennem alle Event-kortene, vinder jeres hold.

 

Antal spillere: 1-6
I alderen: 15+
Spilletid: 30 minutter
Sprog: Engelsk

149,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer