Grundspil

Between Two Cities

Model/varenr.: STM500

Det er begyndelsen af ​​1800-tallet, en tid med enorm konstruktion og urbanisering. Du er en verdenskendt mesterbyplanlægger, der er blevet bedt om at redesigne to forskellige byer. Projekter af en sådan betydning kræver ekspertise fra mere end én person, så for hver opgave er du parret med en partner, som du skal diskutere og udføre dine grandiose planer med. Vil dine planlægnings- og samarbejdsevner være nok til at designe den mest imponerende by i verden?

Between Two Cities er et partnerskabsdrevet brætspil, hvor hver brik repræsenterer en del af en by: fabrik, butik, park, landemærker osv. Du arbejder med spilleren til venstre for at designe hjertet af en by, og med spilleren til din højre til at designe hjertet af en anden by. På hver tur vælger du to brikker fra hånden, afslører dem og arbejder derefter sammen med dine partnere separat for at placere en af ​​disse brikker i hver af dine to byer, før du passerer de resterende brikker rundt om bordet.

I slutningen af ​​spillet får hver by et mål for sin levedygtighed. Din slutresultat er den laveste af levedygtighedsresultaterne i de to byer, du hjalp med at designe. For at vinde skal du dele din opmærksomhed og din hengivenhed mellem to byer. Spilleren med den højeste slutresultat vinder dette brætspil.

Brætspillet indeholder varianter til 3-7 spillere på 20-25 minutter, en 2-spillersvariant til head-to-head-konkurrence samt en solo-variant (Automa).

Min. Antal Spillere: 1
Max. Antal Spillere: 7-10
Alder: 8+
Spilletid: 15-30 min
Sprog: Engelsk
279,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 1,408 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: