Grundspil

Bad Bones

Model/varenr.: SIT2551

Du fører det gode liv øverst i dit tårn, overvejer dit fredelige rige og chatter med dine charmerende naboer. Livet er absolut lykke. Nå, det var sådan engang...

Forfærdelige skeletter er opstået fra deres grave over rigernes gamle kirkegårde. Dine spejdere rapporterer om utallige strømme af benede horder, der marcherer mod alle riger, og ødelægger de lande de kommer igennem. Overfor denne trussel synes selv dine engang venlige naboer at være vendt mod dig, da de trækker sig tilbage til deres husholdninger for at forsvare deres egne kongeriger, med fokus på deres egne landsbyer og tårn.

Dit kongerige er belejret af de levende døde. Du hæver tropper, bygger vægge, lægger fælder, forbereder magiske trylleformularer og vækker din drage. Forhåbentlig kan de overvindes eller hvis du er djævelsk, kan de vendes mod de tilstødende kongeriger. Dit bedste aktiv er din modige og stolte helt, der står klar til at dræbe disse bunker af vandrende knogler. Desværre kan han ikke kæmpe overalt, så hvis tingene virkelig bliver desperate, kan du tilbyde dem din skat for at få lidt ro.

Bad Bones er et brætspil, hvor du skal overleve en invasion af stadig flere og farligere skeletter. Invasionen kan ikke besejres, så du skal overleve længere end dine modstandere for at vinde i brætspillet. Du har en række våben, der besejrer dem, gør skeletterne langsommere eller endda afleder skeletterne mod de andre spillere. Spillet slutter, når en spillers tårn eller landsby udslettes.

Hver fase i brætspillet sker samtidig for alle spillere på deres egen spillerbræt, hvilket betyder, at et spil med op til seks spillere, alligevel kun tager tredive minutter. Flere kopier af spillet kan kombineres for at spille med så mange spillere, som du har plads til, og spillet kan også spilles solo. Reglerne er enkle at forklare og forstå med flere strategiske variationer for eksperter.

Du kan spille med ubegrænsede spillere ved blot at bruge flere kopier af spillet.

Min. Antal Spillere: 1
Max. Antal Spillere: 6
Alder: 8+
Spilletid: 30-60 min
Sprog: Engelsk
299,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 2,97 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: