Grundspil

Attack of The Jelly Monster

Model/varenr.: LIBJM01

Et gelémonster invaderer byen i brætspillet Attack of The Jelly Monster. Dig og dit hold har fire timer til at samle så meget gelé som muligt, før den Jelly Monster bliver ødelagt af hæren. 

For at samle gelé skal du placere dine terninger i de forskellige bydistrikter. Kun den spiller med den højeste samlede terningværdi i et område, modtager en belønning i distriktet. Slå dine terninger og placer en. Derefter slår du dine resterende terninger igen, før du placerer den næste. I dette brætspil er det vigtigt at vælge sine terninger omhyggeligt. Udover sin reelle værdi har terninger også effekter, som du kan anvende med det samme. Lyder det for let? Alle spiller på samme tid. For at være det bedste hold i hvert distrikt, skal du være hurtigere og smartere end
de andre.

Attack of the Jelly Monster er et kaotisk taktisk brætspil. Slå dine syv terninger som vanvittige for at hævde majoriteter, men spil ikke for hurtigt. Alle spillerne spiller samtidig, og en konkurrent er måske ved at stjæle et distrikt lige foran næse på dig. Vær listig og brug specialeffekterne af dine terninger på lige det rigtige tidspunkt.

Når din by står over for en gelé-katastrofe, skal du ringe til Jelly Squads.

Min. Antal Spillere: 3
Max. Antal Spillere: 5
Alder: 8+
Spilletid: 15-30 min
Sprog: Engelsk
199,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,684 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: