Grundspil

Atari's Centipede

Model/varenr.: IDW01309

I brætspillet Atari's Centipede vandrer en ensom havenisse ind i en fortryllet skov og befinder sig der omgivet af saftige svampe. Svampene er dog ikke alene. Havenisser, der strejfer om denne fortryllede skov, opdager at herskeren over dette magiske land er det skrubsultne tusindeben. Bevæbnet kun med viden og en pålidelig tryllestav, må havenissen slå det fremrykkende tusindeben og dets hær af smådyr tilbage.

I dette brætspil drager 2 eller 4 spillere sig ind i verdenen af ​​det klassiske Atari arkadespil. På den ene side kontrollerer en spiller havenissen, udforsker skoven og forsøger at besejre tusindebenet. På den anden side skal Centipede Player, der er ivrig efter at smadre havenissen, vinkle sig vej til den anden ende af brættet.
spilleren som styrer havenissen slår og bruger deres terninger for at udføre handlinger, mens tusindebenet bruger kort til at sætte lopper, edderkopper og svampe i spil. På den måde forsøger tusindebenet at kontrollere spillebrættet. Den første spiller, der eliminerer deres modstander, vinder spillet.

Min. Antal Spillere: 2
Max. Antal Spillere: 4
Alder: 12+
Spilletid: 30-60 min
Sprog: Engelsk
249,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,71 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer