Grundspil

All Wound Up

Model/varenr.: TLC-3200

Det er kedeligt, når du er død. Så du og dine afdøde venner har i dette brætspil besluttet jer for at tage et lille løb rundt på kirkegården...

Således begynder det skøreste brætspil fra Twilight Creations endnu indtil dato. Spillerne kontrollerer deres figur som normalt. Men: brikkerne i dette spil er legetøjsfigurer, som kan trækkes op.

Spillerne får 8 kort og der draftes derefter ved først at give 4, derefter 3, derefter 2 og til sidst 1 til spilleren til venstre for dem.

En spiller fører derefter et af deres sæt, og alle spillere skal spille alle deres kort for den samme handling. Den spiller som spiller flest i den pågældende handling, tager det - hvis der er uafgjort, tager de begge handlingen. Handlingerne kon f.eks være: At trække din figur op 1-4 gange, dreje til venstre, rotere til højre eller rotere din modstander.

Når spillerne bevæger sig på brættet, støder de på farer, hvilket kan få dem til at miste fremskridt og hjerner. Hver gang de rammer en hjerne, kan de tage en hjerne-token. Hjernetokener tillader dem at tage særlige handlinger, når hjernerne smides væk.

Spillet slutter, når en spiller formår at krydse målstregen og forlade kirkegården.

Der er 4 dobbeltsidede tavler, der tillader mange forskellige løb.

Min. Antal Spillere: 2
Max. Antal Spillere: 4
Alder: 8+
Spilletid: 60-120 min
Sprog: Engelsk
199,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,787 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: