Udvidelse

7 Wonders: Duel - Pantheon Expansion (Nordisk)

Model/varenr.: REP7DPAN

En pantheon fra flere civilisationer - inklusive græsk, egyptisk og mellemøstlig - tilføjes til brætspillet 7 Wonders Duel i udvidelsen 7 Wonders Duel: Pantheon, hvor hver gud har sin egen kraft til at hjælpe dig eller hindre din modstander.

I alder I indsamler du mythology tokens - som giver dig mulighed for at vælge, hvilke guddomme der findes i Pantheon.

I alder II indsamler du offering tokens, som hjælper dig rette dig efter disse guder. Derefter kan I i tidsalderne II og III aktivere en gud eller gudinde i Pantheon, i stedet for at tage et kort fra pyramiden. For at gøre det, betaler du uanset hvad den gud eller gudinde måtte kræve af dig og placerer den herefter ved siden af ​​din by.

Med Isis ved din side kan du bruge et kort fra discard-bunken til at konstruere et af dine vidundere gratis. Zeus, hvis nik bestemmer, hvad der sker, og hvad der ikke gør, gør det muligt for dig at kassere et kort fra den kortstruktur, du ønsker, samt en token, der måtte være på det. Den føniske gudinde Tanit, hvis folk var kendt for handel, fylder dine kasser med tolv stykker guld. Enki, den sumeriske gud for håndværk, teknologi og skabelse, giver dig mulighed for at vælge en af ​​to progress tokens. Minervas evne til at stoppe the conflict pawni i at bevæge sig mod dig kan hjælpe med en militær sejr eller redde dig fra militær nederlag.

Derudover tilføjer du tre af fem Grand Temples istedet for de til bunken i Alder III. Hvert Grand Temple tilhører til en anden middelhavskultur, og hvis du har en mythology tokens fra denne kultur, kan du bygge dette tempel gratis. Disse templer er i alt værd på 5, 12 eller 21 point, afhængigt af hvor mange du bygger.

7 Wonders Duel: Pantheon inkluderer også to nye vidundere: Sanctuary (som giver dig en ekstra tur og giver dig mulighed for at påberåbe guderne til en reduceret pris) og Divine Theater (som giver point og adgang til yderligere guder)

Denne udvidelse kræver grundspillet for at kunne spilles.

Min. Antal Spillere: 2
Max. Antal Spillere: 2
Alder: 10+
Spilletid: 30-60 min
Sprog: Dansk, Norsk, Svensk
149,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,332 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer