Udvidelse

12 Realms: Ancestor's Legacy

Model/varenr.: MCG027

Brætspil fyldt med eventyr fortsættes, når samarbejdsspillet 12 Realms vender tilbage med udvidelsen Ancestors Legacy.

Fire spændende nye verdener ligger skjult i Fairy-verdenen og du skal forberede dig på at udforske dem for at besejre alle deres fjender. Kievan Empire, Golden Caliphate, Olympia og Nile Valley er de nye lande, du kan udforske for at lære deres hemmeligheder. Ruslan, Prins Ivan, Sinbad, Andromeda vil sammen med resten af ​​heltene vil forene sig for at kæmpe mod Marid, Sobek, Anubis og resten af ​​de The Dark Lords. Undervurder ikke deres magt denne gang.

Ancestors Legacy vil leverer et meget anderledes spil gennem sine plot. Der er nu syv forskellige plots for både den første udgave og den nye, som vil omfatte en baggrundshistorie og vil øge vanskeligheden og spændingen ved spillet markant. Blandt andet øges mængden af ​​beslutninger, som spillerne skal tage. Nu, mere end nogensinde, er det vigtigt at I holder sammen som et hold for at opnå sejr. For hver af de nye plots, vil du opdage nye og forskellige måder at sætte spillet op.
Den største udfordring ved denne udgave vil bestå af to specifikke plot, der bringer spillet til et helt andet niveau. Plots er noget helt nyt for 12 Realms. Et plot kan til tider få dig til at spille med seks Realms (kombineret af gamle og nye lande), overfor alle Dark Lords, eller skabe et rigtig hurtigt spil med en unik opsætning. Ligegyldigt hvad dit valg vil være, vil Ancestors Legacy tage dig til en anden verden, hvor dine handlinger vil bestemme fremtiden for fe-landene og alle de kendte helte.

Denne udvidelse kræver grundspillet for at kunne spilles.

Min. Antal Spillere: 1
Max. Antal Spillere: 6
Alder: 8+
Spilletid: 60-120 min
Sprog: Engelsk
299,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,9 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: