Ogroid Theridons

Model/varenr.: GW83-63

Disse monstre fungerer som frygtindgydende choktropper for Chaos' hære, og de findes overalt, hvor kampene er mest intense, og de skærer baner af ødelæggelse gennem fjendens rækker med svimlende styrke og færdighed. Engang herskere over et mægtigt imperium, der strakte sig over hele the Realm of Beasts, blev goroanerne lokket i Archaons tjeneste med løfter om et nyt hjemland, der var fri for orruk-invasioner - et rige, der kom til at blive kaldt Eightpoints. Nu er de bedre kendt som ogroider og opfører mørke citadeller, smeder mægtige våben og tjener som tilsynsførende i Varanspire's skygge.

Dette plastiksæt i flere dele bygger tre Ogroid Theridons - vilde krigere, der hæver sig over de fleste dødelige soldater. Hver Theridon kan bevæbnes med dit valg af brutale våben - enten en tohånds goroan great axe eller en goroan falchion og skjold. Sættet indeholder også komponenter til at bygge en model som en Thorakon-mester med en unik skjoldboss, og til at samle de to andre modeller som en stolt fanebærer og en hornblæsende Charge-caller-musikant.

Du finder masser af kosmetiske muligheder for at blande dine Ogroid Theridons - sættets skjolde, pauldroner og øksehoveder er helt udskiftelige, ligesom de fem forskellige ansigter og fem sæt horn. Der er også fem Chaotic-sigler - for Khorne, Tzeentch, Nurgle, Slaanesh og Chaos Undivided - til at pryde Thorakonens rustning, og yderligere fem du kan vælge imellem til at sætte på fanebærerens standard.

Dette sæt består af 96 plastkomponenter og leveres med 3x Citadel 50mm Round Bases. Disse miniaturer leveres umalet og kræver samling.

359,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,224 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: