Eternus, Blade of The First Prince

Model/varenr.: GW83-66

The Blade of the First Prince var en af Archaons loyale Varanguard - en mester i den ottende cirkel kendt som Atarus - indtil han forsagede the Everchosen og svor troskab til the Dark Master. Han blev ødelagt og genfødt af Be'lakor's trolddom og blev Eternus - den Første Prins' udvalgte repræsentant. Forrædernes herre rider nu i spidsen for Be'lakors legioner, hvor han knuser rivaler i kamp og leder et stort netværk af spioner og agenter. Selv døden kan ikke stoppe hans intriger, for hver gang Eternus bliver dræbt, genfødes han i et sort lyn - en grusom parodi på Sigmars Stormcast Eternals.

Dette flerdelte plastiksæt bygger Eternus, Blade of the First Prince - den udødelige håndhæver af Be'lakor's vilje. Denne imponerende Champion af den the Dark Master er monteret på sit opadbøjede dæmoniske ridedyr, den mægtige Drakocephalus, og svinger både et runemærket deathglaive og en grusom skull flail. Hans udsmykkede rustning er prydet med leende dæmoniske ansigter, der passer til den Første Prins' udvalgte repræsentant, mens fire vimpler hænger på hans ryg i en hån af ridderlig ære, der flagrer i den forbandede himmels fæle vind.

Dette sæt kan alternativt bygge en Chaos Lord on Daemonic Mount, bevæbnet med enten en Chaos lance eller en cursed warhammer.

Dette sæt består af 71 plastkomponenter og leveres med en Citadel 90x52mm Oval Base. Denne miniature leveres umalet og kræver samling

339,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,146 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: