Slaves to Darkness: Daemon Prince

Model/varenr.: GW83-64

Disse dæmoner var engang dødelige champions for Chaos, der blev ophøjet til evige dæmoner som en eftertragtet belønning fra deres lunefulde beskyttere. Hver af disse korrupte uhyrligheder er et omvandrende vidnesbyrd om Chaos' infernalske magt, en udødelig krigsherre, der er velsignet med mange ondsindede gaver gennem deres lange og forræderiske vej til hæder. En dæmonprins svæver eller skrider over slagmarken som et dommedagsvarsel og slipper alle de warp-smedede våben, den monstrøse styrke og den uhellige trolddom løs, som de har til rådighed.

Dette plastiksæt i flere dele bygger en Daemon Prince - en opstegen mester af Chaos, der kan bruges i spil med Warhammer Age of Sigmar eller Warhammer 40.000. Denne mægtige model kan bygges på en lang række forskellige måder, så den passer til din valgte setting, Chaos-gud og foretrukne stil. Sættet indeholder et valg af ben med kløer eller hove, der sidder på toppen af enten en knækket klippe eller en bunke sten og kranier. dæmonprinsens muskuløse overkrop kan udstyres med to rustninger - en udsmykket brystplade, der passer til the Mortal Realms, eller en forvrænget parodi på en power armour til det 41. årtusinde - hver med et lignende sæt af pauldrons og vambrace-klædte underarme.

Dæmonprinsen kan være bevæbnet med et hellforged sword, en daemonic axe eller et par malefic talons, med et valg af arm positurer. Fra ryggen vokser et par vinger, et grusomt trofæstativ eller en korrupt Heretic Astartes-powerpack. Sættet indeholder også seks forskellige hoveder - et designet til hver af Chaosguderne og to til Chaos Undivided - med en række trofæer, Chaotic-sigler og halespidser, så du virkelig kan dedikere din skabelse til de ødelæggende magter.

Dette sæt består af 112 plastkomponenter og leveres med en Citadel 60mm Round base. Denne miniature leveres umalet og kræver samling.

449,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,312 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: