Slaves to Darkness: Chaos Knights

Model/varenr.: GW83-09

Chaos Knights rider i spidsen for enhver ruinøs hær, og deres ankomst varsler imperiers død. Disse frygtede champions styrter ind i de mest dødelige kampe uden et øjebliks frygt og søger den ære, der er deres ret. Chaos Knights spidder fjender på lanser og tramper formationer ned under rasende hove, mens de skaber ravage i en lavine af blod og jern.

Dette plastiksæt i flere dele bygger fem Chaos Knights - elite, knogleknusende kavaleri, der har svoret til de ødelæggende magter. Disse beridne krigere svinger forbandede lanser og Chaos-runeskjolde og er udstyret med truende rustning og udsmykket barding. Kapper bølger bag dem, hove sparkes op i et angreb, og disse modeller giver et frygtindgydende momentum på deres krigsheste. Sættet indeholder komponenter til at bygge en model som en Doom Knight champion, der kan bevæbnes med en forbandet flail eller en ensorcelled warhammer i stedet for en lanse, og kommer med et udvalg af alternative hjelme samt et unikt runeskjold og et unikt rytterhoved. Du kan også bygge en model som en Hornblower-musikant og en anden som en Standard Bearer med et stort flag med et af fem Chaotic-sigler på toppen - et for hver af Khorne, Nurgle, Slaanesh, Tzeentch og Chaos Undivided.

Dette sæt består af 74 plastkomponenter og leveres med 5x Citadel 75x42mm Oval Bases. Disse miniaturer leveres usamlet og umalet.

359,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,253 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: