Be'lakor, the Dark Master

Model/varenr.: GW97-19

Han er den første blandt Daemon Princes og en fuldkommen forkæmper for kaos. Kranset i æteriske skygger og løftet højt over slagmarken på uhyrlige vinger, betragter Be'lakor sine fjenders indsats med en bitter hån, som de forgæves kæmper mod hans djævelsk planer. Da the Mortal Realms falder ned kaos efter de katastrofale Soul Wars, ved den første Prins, at hans tid endelig er kommet. Hverken mænd eller guder kan stoppe hans ambition.

Som det hører sig til for den største af Daemon-prinserne, er Be'lakor hver eneste del af det mareridt, han ser ud til at være. Overnaturligt dygtig inden for både kamp og magi, hans imponerende figur er det perfekte midtpunkt for en hær af kaos og en destruktiv kraft, der kan kaste dine fjender til side. Mest imponerende af alt er denne utrolige model 170 mm høj fra bunden af ​​basen til spidsen af ​​vingerne.

Dette plastkit i flere dele består af 85 komponenter, som du kan samle en Be'lakor, the Dark Master, med og leveres med 1x Citadel 100mm rund base. Dette sæt indeholder flere muligheder for at opbygge Be'lakor tematisk til enten en Warhammer Age of Sigmar Slaves to Darkness-hær, en Warhammer 40.000 Chaos Daemons-hær eller et neutralt tema, der passer til begge spil.

849,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,4 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: