Lords of Nal Hutta

Model/varenr.: ESSWE10

Undslip Imperiets undertrykkende styre, og deltag i luskede forretninger med galaksenes mest slimede og mest berygtede gangstere: The Hutts!

Uanset din svaghed - hasardspil, luksus, spice, skønhed eller andet, hvad du end har lyst til, kan du finde det i overflod i Hutt Space, og du kan finde det i Lords of Nal Hutta, Hutt Space-kildebogen til Star Wars: Edge of the Empire rollespil. Smuglere, freelancere og lejesoldater strømmer til galakseens mange Hutt-kontrollerede hives of scum and villainy for at opfylde deres fordærvede ønsker eller tjene hurtige penge. Mulighederne er rigelige, men det har konsekvenser. Enhver, der flyver i Hutt Space og fragter deres tvivlsomme gods, skal løbende spørge sig selv, hvor langt de er villige til at gå i navnet på kolde, hårde kreditter.

På sine 144 sider tilbyder Lords of Nal Hutta Game Masters al den information, de har brug for for at bringe den mest korrupte og lovløse strækning af galaksen til liv. Bogen giver dig alt hvad du har brug for til at basere en kampagne i denne berygtede region lige ved hånden, herunder information om over et dusin planeter og deres historie, befolkninger og kultur, seværdigheder og plot hooks samt lokale skabninger og udfordringer.

299,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,75 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer