Drazhar

Model/varenr.: GW45-41

I denne kriger personificeres Incubi-idealet om voldelig perfektion til perfektion. Hver af hans angreb illustrerer hans ordens grundlæggende filosofi, og hvert liv han tager, fungerer som en grusom liturgi for hans mørke brødre. De Incubi, der kæmper i nærværelse af Drazhar, tilsidesætter deres indædte jalousi og er drevet af hans ubestridelige evner til endnu større ekstreme kampsportekspertise. Drazhar bliver altid centret for mord på slagmarken, det rolige centrum i en storm af smukt udøvet vold.

Udstyret med Executioner's demiklaives kan intet stå foran Master of Blades i kamp, ​​da han med lethed skærer sig igennem alle, der tør udfordre ham. Drazhar er beklædt i segmenteret rustning, der er endnu mere udsmykket end Incubi-folket, der følger ham. Han udgør et fantastisk maleriprojekt såvel som en utrolig slagmarks leder.

Dette sæt leveres i 16 plastkomponenter og leveres med en 40 mm rund base. Regler for brug af Drazhar i spil af Warhammer 40.000 kan findes i Psychic Awakening: Phoenix Rising.

249,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,049 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: