Battletome: Disciples of Tzeentch 2nd Ed.

Model/varenr.: GW83-45-old

Disciplene har mange former, fra arcanitkultister til grupper af kaglende dæmoner. Blandt deres messende rækker er fuglehovedede dyr, hornede monstrositeter og mange-øjede seere, alle fast besluttet på at vælte realiteten i Mortal Realms. Selv de svageste af deres horder har magiske talenter - at møde dem i kamp er at møde en barrage af dødelige trylleformularer, dødelige transmutationer og råt kaos.

Omfavn sindssygen og slip de utallige kulter fra Skæbnens Arkitekt i Battletome: Disciples of Tzeentch! Denne tome af arcane lore er din komplette guide til en af ​​Warhammer Age of Sigmars mest uforudsigelige hære - en koalition af udøvere af magi, monstre og kultister med magten til at manipulere skæbnen i sig selv. I denne bog opdager du den skjulte verden af ​​Tzeentchs' disciple, fra skjulte grupper til selve Crystal Labyrinth, alle illustreret med en fantastisk kunst, inden du tager til slagmarken med din egen hær.

Allegiance evner, under-fraktions regler og mere giver dig mulighed for at få mest muligt ud af dine Disciples of Tzeentch hær. Kontroller skæbnen med Destiny Dice-systemet, dediker dig selv til Change Covens, indkald horder af Daemons til slagmarken, forfølg skjulte dagsordener - hvordan du udnytter Tzeentchs velsignelser er op til dig! For at hjælpe dig i din opstigning til herlighed indeholder denne bog også indsamlingstip, med eksempler på hære, forbløffende malede miniaturer, malerådgivning, Path to Glory-regler og mere.

Denne 120-siders hardback-bog indeholder:

  • Historien og oprindelsen af ​​Disciples of Tzeentch - fra de utallige kulter, der findes i bagstræderne i Sigmars byer til Daemons of the Chaos Realm
  • Lore og kunst, der bringer verden af ​​Tzeentchs disciple til live
  • Tip til samling af Disciple of Tzeentch og regler, der giver dig mulighed for at kæmpe slag med dem på bordpladen
  • Allegianceevner, der giver et bredt udvalg af battle traits, kommandoegenskaber, artefacts of power og unikke besværgelser til din hær
  • En kampplan, der repræsenterer et hemmeligt ritual, der blev udført af Disciples of Tzeentch
  • Tematiske regler til de seks mest berømte Change Covens, der giver nye måder at bruge din samling på
245,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,738 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer