Ascension: Skulls & Sails

Model/varenr.: 10171

Ascension er en serie af uafhængige dækbygningsstrategispil, hvor spillere løbende forbedrer deres dæk, da de træffer afgørende valg med offentlige kortdæk, såsom at købe kraftige opgraderinger eller besejre monstre til sejrspoint.

I opstigning: Skulls & Sails, erobre det høje hav og kaptajn dit skib for at udforske alle hjørner af The Severed Sea! Find skat, brug dit besætning til at erhverve magtfulde kort, og besejr skræmmende havmonstre i denne pirat-temaversion af det prisvindende Ascension deckbuilding-strategispil.

Gennem hele spillet starter spillerne med en lille gruppe loyale, men utrente følgere, du får mægtige helte og magtfulde konstruktioner til at hjælpe dig i din søgen efter at besejre onde monstre og opnå sejr. Hver tur spiller du kort for at få ressourcer. Disse ressourcer giver dig mulighed for at erhverve nye helte og konstruktioner til dit dæk og besejre monstre for at tjene belønninger. I slutningen af ​​spillet er den spiller, der har den mest ære fra kort, de har erhvervet, og Monster-belønninger er vinderen.

Indhold:
200 kort
50 ære tokens
Game board
Regelbog
4 skibetællere

Antal spillere: 2-4
I alderen: 13+
Spilletid: 30 minutter
Sprog: Engelsk

279,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: