Aeon's End: Legacy

Model/varenr.: IBCAEL01

Aeon's End: Legacy er en fuld kampagne, hvor du opbygger din karakter over flere spil. Brug dem til at kæmpe af mere og mere magtfulde nemeser for at forsvare Gravehold, menneskehedens sidste bastion.
Aeon's End: Legacy er en fuld kampagne, et frittstående spil og en udvidelse.

"You are not breach mages yet", forklarer Brama, som hun går ned ad studenternes linje, sin skrøbelige form, der belyser hendes enorme magt. "Brekkemager har beskyttet os siden begyndelsen - siden verdens brænding og vores pilgrimsrejse i mørket. Det var dem, der grundlagde Gravehold, vores sidste bastion, og hvis du ønsker at stå ved siden af ​​disse levende legender, skal du lytte og lære. De navnløse skal komme igen, som de altid har, og du skal være klar. Du er håbet om vores fremtid. "

Som ung lærling voksede du op til historier om brudmagterne. Brama, læreren, klogeste af mages. Dezmodia, den vidunderlige, mester i stor magi. Mist, den stoiske leder og taktiske geni. Malastar, den magiske håndværker. Rebelliske, kraftfulde og hensynsløse opsummerer Xaxos. Disse mages er dine helte og i morgen, efter din prøvelse, vil du blive med i deres rækker.

"Hver af jer skal overvinde din prøvelse for at lære disciplin og fokus, de værktøjer, du skal forsvare Gravehold. Vi er intet uden Gravehold. At være en breve magiker er at ofre dit liv for Gravehold. Når du dør, vil det være til forsvar for vores by. Når du forstår denne universelle sandhed ... så vil du være klar til at blive en krænkemager. "

619,00 DKK
Lager: 3 stk tilbage på lager
Vægt: 3,3 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: