Mortarion, Daemon Primarch of Nurgle

Model/varenr.: GW43-49

I ti tusinde år har Mortarion, dødsherredens herre, knust sine fjender på slagmarken. Omgivet af chitterende Daemon-mider, drone fluer og skadelige pestdampe, slår Mortarion ind i kamp på store, knirkende vinger. de pivende dunende slag udfylder fjenden med krybende frygt, selvom de vagter dødens række over deres linjer. For selv at stå i nærvær af Dødens Herre får dødelig modstandere til kvæles og kollapse, da de forpestes af de utallige plager, der kvæler luften omkring ham

 
Dette flerparts plastikpakke indeholder de komponenter, der er nødvendige for at samle Mortarion, Daemon Primarch of Nurgle. Dette er en tårnhøje model - ordet 'miniature' gør det næsten ikke retfærdighed, da han væver over resten af ​​Death Guard og giver selv Blood Thirsters noget at kigge på! Han er klædt i barok kraftpanser kendt som barbaranpladen - dette er dækket af rust og råd, med kranier, spikes og nurgle symbolisme på hver af de klumpede komponenter. Mugne klæder, kæder og en råden hætte hænger fra denne rustning, der delvis dækker systemet med rør, der fodrer hans åndedrætsapparat - det er sikkert at antage, at denne ventilator ikke leverer frisk og ren luft til Mortarion, snarre dårlige sporer og sygdom.

 
Han er bevæbnet med 2 forfærdelig våben: en massiv le kaldet Silence, et rustende, men knivskarpt blad med brutale kæde-tænder, farvet med verdens  blod og i stand til selv at hugge selv en Reaver Titan i stykker; og The Lantern, en gammel energispistol. Der er to modelleringsmuligheder for disse våben - en mulighed indeholder våben ned af Mortarions side, den anden har en meget mere aggressiv pose.

 
Mortarion har enorme, forfaldne vinger - disse er modelleret med pockmarks, huller og revner, der repræsenterer fængsel og forfald af Nurgles horder. Talende om Nurgles horder er der masser af ekstramateriale med dette kit - 2 Nurgling Drones, der bærer phosphex-bomber, hænger fra kæderne på Mortarion's rustning, med yderligere 3 på basen: 1 bærer et Chaos-ikon, en bølger en censer og en bærer en tank af uopretteligt forfærdelige stoffer. Basen selv er detaljeret med klipper, som selv bliver ødelagt af Daemon Primarch's onde nærvær.

 
Mortarion, Daemon Primarch af Nurgle kommer som 78 komponenter, og leveres med en Citadel 100 mm rund base.

855,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,466 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: