Morathi

Model/varenr.: GW85-18

En skabning af magi, manipulation og hemmeligheder, Khaines Oracle, Shadow Queen og Grand Matriarch af Khaines Døtre, Morathi er et gammelt væsen, en seerske, som er enestående i hendes beherskelse af mørke magi. Udover at være i stand til at kalde nightshade rigets rædsler frem, har hun brugt hendes magi til at forvandle sig til en smuk form - en strålende hun-aelver indrammet af udstrakte vinger, der er fremstillet af skygge-metal. Så stor er hendes overnaturlige skønhed, at fjender står fascineret af hendes uhyrlige tiltrækning. Dette er en dødelig fejl, for Morathi styrer hendes spydshjerte med grusom effektivitet, og hendes bladede tandhjul er selv knivskarpe våben, der nemt kan løbe på lemmer og hoveder.

Dette flerparts plastikpakke indeholder de komponenter, der er nødvendige for at samle Morathi. Hun kommer som 2 forskellige miniaturer, der begge er inkluderet: Khaine High Oracle, hendes aelven form, og The Shadow Queen, hendes sande, uhyrlige form. The High Oracle of Khaine er en smuk figur, iført udsmykket læder og metal rustning. I en hånd holder hun sit magiske spyd, Heartrender, og peger det mod en usynlig fjende. Bag en stor metal hovedbeklædning, falder hendes lange hår i kaskader ned af ryggen - efter nærmere inspektion er dette snoet med hæslige pigge og blade. Hendes vinger blæser ud fra ryggen og drypper med blod fra alle punkter.

The Shadow Queen er en større figur - stående næsten 3 gange højere og stillet på en langt mere aggressiv måde, vil denne miniature være et glimrende centerpiece for enhver Daughters of Khaine samler. I denne form dominerer hendes slangeaspekt, med den nederste halvdel af sin krop overgivet til en lang, uhyggelig slangeform, der spoler og vrider rundt om en massiv stenkolonne. Hendes øverste halvdel har den samme rustning med samme hovedbeklædning og Heartrender - men hendes hår er blevet erstattet af slanger, og vingerne er blevet ekspansive og skællede, med store chitinøse punkter, der er klar til at bane de ubehagelige. Basen har en uheldig selv, vendt til sten og brudt i halvt af Morathis blik.

Morathi leveres som 59 komponenter, og leveres med en Citadel 100 mm rund base og en Citadel 40 mm rund base.

849,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,428 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer